Onze werkwijze

Onze werkwijze is onderverdeeld in 5 stappen:

1. Informeren / Inventariseren

Tijdens ons eerste gesprek beantwoorden wij uw vragen. Daarnaast brengen wij uw huidige situatie in kaart en kijken wij wat uw wensen zijn.

2. Analyseren

Naar aanleiding van voorbeelden en uitleg van hypotheekvormen komen wij samen tot de voor u best passende hypotheek. Wij werken deze informatie uit.

3. Advisering

Wij presenteren u een voorstel welke bij uw wensen en behoeften aansluit. Hierop zijn variaties denkbaar. Bijvoorbeeld met betrekking tot rentevastperiodes, de hoogte en de vorm van de aflossing of de verzekeringsmogelijkheden.

4. Bemiddeling

Wij hebben contacten met veel aanbieders van financiŽle produkten. Dit met als doel u de best passende oplossing te kunnen bieden.

5. Nazorg

Ook na het regelen van uw financiŽle zaken kunt u met al uw vragen of opmerkingen bij ons terecht. Verandert er iets in uw persoonlijke situatie of heeft u nieuwe plannen. Er kunnen uiteenlopende redenen zijn die een nieuw advies wenselijk maken. Aarzel niet en vraag ons advies. Wij zijn er immers voor u.

Beter Leven Advies Veluwe Beter Leven Advies Salland
Download hier de dienstenwijzer van Beter Leven Advies Veluwe Download hier de dienstenwijzer van Beter Leven Advies Salland