Even voorstellen

Beter Leven Advies is in 2011 opgericht door Jeroen van Goor en Nick Spaans. Nick woont in Salland en Jeroen op de Veluwe. Onze klanten wonen voornamelijk in Gelderland, Overijssel en Utrecht maar doordat wij samen al ruim 25 jaar werkzaam zijn in deze branche wonen onze klanten ondertussen door heel Nederland.

Door onze ervaring en onafhankelijkheid kunnen wij u altijd een passend advies geven. Wij leggen altijd meerdere voorstellen naast elkaar zodat wij samen met u tot de beste keuze kunnen komen. Lage lasten en passende voorwaarden spelen hierbij een belangrijke rol.

Beide zijn wij erkend hypotheekadviseur. Wij staan onder andere ingeschreven bij de SEH (Stichting Erkend Hypotheekadviseurs), AFM (Autoriteit FinanciŽle Markten) en het KIFID (Klachteninstituut FinanciŽle Diensten). Door onze kennis en ervaring zorgen wij altijd voor een passend advies voor u. Dit niet alleen op het gebied van financieringen, maar ook op het gebied van verzekeringen, pensioen, vermogensopbouw en kredieten